pixel

ГОРЕНЕ БЪЛГАРИЯ

Gorenje

Gorenje се е доказала като водещ производител на електроуреди в Европа с най-големите заводи за електроуреди (общо 850,000 квадратни метра). Марката Gorenje, на повече от 60 години, е спечелила безброй награди и е призната за една от най-бързо развиващите се марки за електроуреди. Gorenje има 11, 000 служители в цял свят, произвежда повече от  4.5 милиона качествени уреди всяка година и предлага продуктите си в над 60  държави.

Успехът на Gorenje се дължи и на широката му мрежа от филиали в много Европейски страни, които разполагат със свои търговски офиси и мрежи, складове и логистика и осигуряват отлично обслужване. България е една от страните с директно търговско представителство – „Горене България“ ЕООД. Фирмата започва работа през 1992 г. с малък офис и гама от 30 електроуреда. Вече почти двадесет години фирмата многократно разширява дейността си  и превръща Gorenje в добре позната и предпочитана марка сред българските потребители. През 2006 г. Горене България открива вратите на нов дистрибуторски център на обща площ 7000 м². Удобната локация и съвременни съоръжения осигуряват отлични условия за бърза и надеждна логистика. Базата разполага с изложбената зала с площ 300 м².

По настояще:
– Гамата на Gorenje надхвърля 200 продукта и е представена във всички категории домакински електроуреди;
– Представени са дизайнерски серии резултат от сътрудничеството на Gorenje със световно отличени дизайнери и студия като Пининфарина, Ора Ито, Карим Рашид;
– Фирмата предлага  атрактивна гама малки домакински електроуреди;
– Gorenje предоставя на българските потребители 3-годишна гаранция на големите електроуреди, както и специални промоции с удължена 5-годишна гаранция;
– С грижа за околната среда, 90% от частите на електроуредите Gorenje се рециклират;
– Gorenje спазва последни стандарти за качество ISO9001 и 6 sigma.

Phone +359 2 491 75 96
post [email protected]
www gorenje.bg
adress София, ул. Бел камък 6

Горене България

Hisense е марка климатици на Gorenje, доказали се като водещ производител на електроуреди в Европа с най-големите заводи за електроуреди (общо 850,000 квадратни метра). Марката Gorenje, на повече от 60 години, е спечелила безброй награди и е призната за една от най-бързо развиващите се марки за електроуреди. Gorenje има 11, 000 служители в цял свят, произвежда повече от  4.5 милиона качествени уреди всяка година и предлага продуктите си в над 60 държави.

Прочетете също: