Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ

Фирма за ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ АЛТАПЛАСТ EООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АЛТАПЛАСТ EООД

1373 София
ул. Суходолска 2 А
тел.:
+359 2 822 01 00
факс:
+359 2 957 84 24
GSM:
+359 878 19 65 00, +359 888 70 85 26
e-mail:
office@altaplast-bg.com

www.altaplast-bg.com

Ръководител: Антоанета Александрова


АЛТАПЛАСТ ЕООД е основано през 2005 година и е специализирано в изработване, доставка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, зимни градини, окачени фасади, обшивки от композитни панели и много други.

Още през 2006 година дружеството закупува специализирани машини за производството на всички видове алуминиеви и пластмасови профили. В последствие през 2008 година се ориентира и към производството на окачени фасади и зимни градини.

Наличието на модерно оборудване производство и автоматизация на производството, съчетано с професионализма който прилагат служителите в изпълнението на своите задължения, извежда продукти с качество, задоволяващо изискванията на клиенти и инвеститори.

Днес дружеството се е насочило по-сериозно към окачените фасади и всякакви нестандартни конструкции.

През 2009 година в АЛТАПЛАСТ ЕООД е разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт за качество ISO 9001:2000.

Основни продукти:

Основен доставчик на фирмата е – България, представител на високо качествените немски профили , оличаващи се със своята системна сигурност и богата продуктова гама, позволяваща разнообразни варианти и оформление за хора с изискан вкус. Всички продукти с марка са с гарантиран произход, задължително тествани преди пускането им в експлоатация в собствения технологичен център за изпитания на SCHÜCO International KG в Билефелд, Германия.

В областта на гаражните врати тип "ролеттна щора" фирмата се наложи с високо качество и атрактивни цени. Вратите са изработени от стоманени ламели, поцинковани с прахово покритие против корозия, без топлоизолация, цвят по RAL. Кутия с височина 35 см пригодена за допълнителен монтаж на двигател и блок за дистанционно управление. Вратата се заключва двустранно със секретни патрони.

- PVC профили
- Алуминиеви профили
- Окачени фасади
- Зимни градини

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright