Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ

Фирма за ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ АЛТЕК 2000 ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АЛТЕК 2000 ООД

4000 Пловдив
ул. Удроу Уилсън 18 (Домостроителен комбинат)

тел./факс:
+359 32 68 20 25
GSM:
+359 888 575 910
За контакти: Здравко Петров


Фирмата предлага: стъклени витрини и врати, стъкла и обработка, огледала, стъклопакети, автоматични врати, бронирани стъкла, мебели от стъкло, AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.
Фирмата е на пазара от 1995г. и е специализирана в изграждането на вътрешен и външен дизайн от стъкло. Повече от 10 години се занимава с:
Проектиране, производство и монтаж на:
Стъклени витрини и врати; мебели от стъкло,
Стъклени подове; душ кабини,
Хоризонтални плъзгащи стени; автоматични врати,
Бронирани стъкла; парапети,
AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.

Работи с цялата палитра от продукти на световно известната компания Glaverbel - лидер сред производителите на стъкло. Фирмата следи и предлага всички нови технологии и тенденции при работата със стъкло, както и обработка на всички дебелини стъкла и огледала; матиране; закаляване и ламиниране.

Една малка част продуктите, които предлагаме са Stopsol, Sunergy, Planibel G, Planibel Top-N, Stopray, Matelux, Lacobel, Pyrobel,Mirox и орнаментни стъкла. Това са енергоспестяващи продукти, постигащи оптимален светлинен и топлинен комфорт.
AL и PVC дограма, която предлагаме е в съчетание със стъклопакети от К-стъкло.

Pyrobel
Ламинирани огнеупорни стъкла,които в случай на пожар се превръщат в непрозрачен екран,който не пропуска пламъци и снижава или спира напълно предаването на топлина.

Lacobel
Флоатно стъкло - непрозрачно, покрито с висококачествени цветове. Цветова гама: прозрачно; синьо; сиво; зелено; кафяво и др.

Matelux
Едностранно киселинно гравирано стъкло, с по-голяма прозрачност от LACOMAT или пясъчното стъкло. Устойчиво е на замърсяване и лесно за почистване.

Mirox
Най-съвременните огледала, изработвани от Glaverbel се отличават с изключително качество на рефлексия. С новата безоловна технология е постигната много по-голяма дълготрайност на огледалата при използването им както в нормална, така и във влажна среда.

PlanibelTOPN
Нискоемисийно стъкло, което се състои от лист Planibel флоатно стъкло, покрит чрез вакуум едностранно с новото покритие TOP N.

Stopray
Соларният контрол се постига посредством метална обшивка. Тези стъкла са с голяма светлопропускливост и ниска пропускливост на слънчева топлина, което ги прави идеални за всеки тип климат.

Stopsol
Стъклото дава интимност и големи възможности за разнообразие при архитектурните решения.

Stratobel
Ламинираните стъкла могат да бъдат слепвани както с прозрачен, така и с цветен лист PVB.

Sunergy
Величествена външност,висока пропускливост на светлина,ограничаване на отблясъците, оптимално съчетание на соларна и термална защита.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright