Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ

Фирма за ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ АЛСИСТЕМС в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АЛСИСТЕМС

София
бул. Ген. М. Д. Скобелев 19

тел./факс:
+359 2 953 32 76
e-mail:
info@alsystems.bg ,
alsystems@dir.bg

www.alsystems.bg


# Фирмата започва дейността си 1994г. и е в отрасъла почти от началото на неговото сериозно развитие в България. Точно поради тази причина сме имали възможност да се запознаем в детайли с нуждите и желанията на клиента и начините за тяхното цялостно удовлетворяване. Благодарение на сплотения си колектив и усилията полагани от всеки негов член, дейността ни продължава да се разраства. Името на фирмата ни, се е превърнало в синоним на максимално качество и достъпни цени.
Политиката на фирмата още от самото й създаване е ориентирана към задоволяване на изискванията на най-взискателните клиенти. Точно поради тази причина работим само с най-качествените материали, произвеждани в Европа и съчетавайки ги с нашият постоянен стремеж към усъвършенстване, постигаме най-качествения краен продукт.

База
Фирмата разполага със собствена производствена база с обособени звена (цехове), разположена на площ от 3500м2.
Цехове:
- PVC прозорци и врати
- AL прозорци и врати
- Стъклопакети
- Вътрешни щори и мрежи срещу насекоми
- Метални конструкции
- Външни щори

Приоритети
1) Качеството - Както на профилите, така и на изработката им, довеждаща до крайния резултат: максимално удовлетворени желания на клиента.
2) Служители - Мотивирани и смели хора, комуникативни и ведри, готови да откликнат на всеки Ваш въпрос и да споделят компетентно мнение,с което да Ви насочат към правилното решение или заедно да намерите силните и слабите страни на проекта си.
3) Отношение към клиента - Помним и ценим всеки наш клиент. Фирмата ни се развива благодарение на това, че се вслушваме в забележките и препоръките им.
4) Стремеж към постоянно развитие - Следим всяка новост в отрасъла, за да можем винаги да сме в крак с времето и адекватно да реагираме на нуждите на клиента.

Основни продукти:

- PVC прозорци и врати Salamander
- AL прозорци и врати
- Стъклопакети
- Вътрешни щори и мрежи срещу насекоми
- Метални конструкции
- Външни щори

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright