Stroiteli.bg
Търсене
Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


БАСЕЙНИ И САУНИ

Фирма за БАСЕЙНИ И САУНИ ИЗОМАКС-БАЙЧЕВ ЕООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

ИЗОМАКС-БАЙЧЕВ ЕООД

1000 София
бул. Витоша 67
тел.:
+359 981 22 65
факс:
+359 981 29 65
e-mail:
info@isomax.bg

www.isomax.bg

Ръководител: Петър Байчев

Статии:
2014


Стъпвайки на древната философска маскима „ПРЕВЪРНИ ПРОТИВНИКА В СЪЮЗНИК”, от 1990г. насам ИЗОМАКС разработва и създава продукти на водна основа срещу водата!

Вече 22 години, повече от 20 000 клиенти в различни краища на света прилагат патентованите, български, течни хидроизолации ИЗОМАКС и така постигат сигурни и дълготрайни резултати в защитата от вода.

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са оригинална разработка, регистрирана в Патентното ведомство. Материалите са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО. ИЗОМАКС притежава сертификат по стандарта за качество ISO 9001:2008 с обхват: производство и продажба на хидроизолационни продукти „ИЗОМАКС“ и изпълнение на хидроизолационни покрития.
  
Техническа експертиза на Центъра за научни изследвания и проектиране към Университета по архитектура, строителство и геодезия, установи дълготрайност и запазване на качествата на хидроизолациите с продукти "ИЗОМАКС" над 10 години, при реални експлоатационни условия.

Само след няколко намазвания на пасти ИЗОМАКС, Вие имате хидроизолация, доказано гарантираща спокойствието Ви. И най-важното: всеки може да се справи сам!

Полученото покритите е еластично, покрива 100% от основата, без фуги и снадждания, едно цяло от край до край; без възможност за разлепване, омекване или стичане; с много забавено стареене - дълготрайност над 10 години, доказано от времето - повече от 1 200 000 кв.м изпълнени хидроизолации, с гаранция от ИЗОМАКС.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright