Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ПОКРИВНИ СИСТЕМИ

Фирма за ПОКРИВНИ СИСТЕМИ ИЗОМАКС-БАЙЧЕВ ЕООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

ИЗОМАКС-БАЙЧЕВ ЕООД

1000 София
бул. Витоша 67
тел.:
+359 981 22 65
факс:
+359 981 29 65
e-mail:
info@isomax.bg

www.isomax.bg

Ръководител: Петър Байчев

Статии:
2014


Стъпвайки на древната философска маскима „ПРЕВЪРНИ ПРОТИВНИКА В СЪЮЗНИК”, от 1990г. насам ИЗОМАКС разработва и създава продукти на водна основа срещу водата!

Вече 22 години, повече от 20 000 клиенти в различни краища на света прилагат патентованите, български, течни хидроизолации ИЗОМАКС и така постигат сигурни и дълготрайни резултати в защитата от вода.

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са оригинална разработка, регистрирана в Патентното ведомство. Материалите са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО. ИЗОМАКС притежава сертификат по стандарта за качество ISO 9001:2008 с обхват: производство и продажба на хидроизолационни продукти „ИЗОМАКС“ и изпълнение на хидроизолационни покрития.
  
Техническа експертиза на Центъра за научни изследвания и проектиране към Университета по архитектура, строителство и геодезия, установи дълготрайност и запазване на качествата на хидроизолациите с продукти "ИЗОМАКС" над 10 години, при реални експлоатационни условия.

Само след няколко намазвания на пасти ИЗОМАКС, Вие имате хидроизолация, доказано гарантираща спокойствието Ви. И най-важното: всеки може да се справи сам!

Полученото покритите е еластично, покрива 100% от основата, без фуги и снадждания, едно цяло от край до край; без възможност за разлепване, омекване или стичане; с много забавено стареене - дълготрайност над 10 години, доказано от времето - повече от 1 200 000 кв.м изпълнени хидроизолации, с гаранция от ИЗОМАКС.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright