Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ

Фирма за СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ АРХЦЕНТЪР А ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРХЦЕНТЪР А ООД

4002 Пловдив
бул. Васил Априлов 124A
тел.:
+359 32 96 95 94
факс:
+359 32 96 00 48
GSM:
+359 888 641 039; +359 899 920 815
e-mail:
archcenter_a@abv.bg

www.bauzentrum.bg


Основна дейност на Архцентър-А  ООД - проектиране, дизайн, офис обзавеждане, строително- монтажни работи, инженеринг и строителни системи и търговия на едро и дребно със строителни системи, елементи и материали.

Фирмата успешно се сертифицира по ISO 9001:2008, като по този начин въвед е система за управление на качеството на цялостната си дейност и това ни прави по-гъвкави в пазарната икономика.

Архцентър-А ООД разполага с екипи от квалифицирани:

   - Инженери и специалисти изършващи стоителната дейност на фирмата, реализиращи на практика проектните идеи;
    - Търговци – консултанти, готови да предложат на клиентите цялостни системи в строителството;
   - Провеждани са обучения и квалификационни срещи на инженери от фирмата във Германия, а монтажниците притежават сертификати от немския институт.

Изхождайки от горепосочените квалификации на екипа от инженери и монтажници може да се разчита за:
    - Прецизно изпълнеие на архитектурните и дизайнерските решения;
    - Технонологичност, ефективност и качетсво на строителния процесл

Архитектите на фирмата са с богат опит в търсене на нови идеи и професионални решения за интериора. Те са на разположение за:

    - Нестандартни интериорни пластични решения;
    - Изящни и неповторими форми;
    - Комфорт и оригинално осветление.

Архцентър- А ООД специализира главно с изготвянето на готов строителен продукт - цялостно завършени обекти “до ключ” интериорни решения, дизайн и обзавеждане. Дейността на дружеството обхваща всички етапи на строителния процес- в това число проучване и комплексно проектиране, изпълнение на всички видове строителство - монтажни работи, интериорни решения, дизайн и обзавеждане.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright