Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ

Фирма за СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД

1000 София
ул.Неофит Рилски 46
тел.:
+359 2 98 00 556
факс:
+359 2 98 00 557
e-mail:
office@arteks.net

www.arteks.net

Ръководител: арх.Пламен Мирянов


19 години АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД създаде сгради и съмишленици. Гордее се еднакво с двете постижения. Пред клишето “млад и динамичен екип” тук се предпочита определението “отговорен и ефективен”. И непременно млад по дух, защото няма съзидание без ентусиазъм.

Гръбнакът на строителния процес са хората, повярвали още през 1993 г. в новата компания, в ангажимента й да строи по критерии, далеч по-взискателни от тези на клиентите. Тук идват професионалистите, готови да вградят талант и знания, опит и дързост в мисията “АРТЕКС”: архитектура, която облагородява града и вдъхновява жителите му. 

 

В АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД вярваме, че... 

С всеки сантиметър отстояваме името “Най-добрата чисто българска строителна компания”, когато строим луксозни жилищни сгради, административни комплекси, частни домове, хотели и църкви или реконструираме паметници на културата. 
 
Всеки проект започва с внимателно изслушаната мечта на клиента, която професионализмът на хората от АРТЕКС превръща в план за действие. 
Домът трябва да бъде преди всичко сигурен и спокоен. Защита срещу земетръс, топло- и шумоизолация, енергийна ефективност – всичко според актуалните световни практики и прогнозите за бъдещето. Да се строи не като за децата, а за пра-правнуците. 
 
 
 
 
 
 

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright