Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ

Фирма за СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД

1186 София
Ул.Патриарх Герман 140
факс:
+359 2 9 730 868
e-mail:
office@argogroup-exact.com

www.argogroup-exact.com

Ръководител: инж. Атанас Апостолов
За контакти: +359 2 9 736 968


Аргогруп Екзакт ООД присъства активно на строителния пазар от 1997 г. През 2003 г. фирмата  промени своята корпоративна идентичност и отбеляза нов етап в развитието си.

Аргогруп Екзакт ООД се управлява от инж. Атанас Апостолов, специалист с повече от двадесет години опит  в строителния сектор.

В Аргогруп Екзакт ООД работят над 600 професионалисти. За периода на своето съществуване компанията е завършила успешно и предала на инвеститорите над 250 обекта с РЗП 400 000 кв.м.

Компанията е сертифицирана по:

ISO 9001:2008 – за управление на качеството

ISO 14001:2004 – за управление на околната среда

OHSAS 18001:2007 – за здравословни и безопасни условия на труд

Нашите ценности

 - Почтеност и коректност

Ние сме верни на нашите водещи принципи: качество, коректност и ефективност. Доверието е в основата на нашите бизнес отношения. “Аргогруп Екзакт” ООД неизменно се свързва с отлично качество на предлаганите услуги, персонална ангажираност към клиента и лоялност.

- Професионализъм

Работим качествено. Хората ни са отлично сработен екип от професионалисти с опит, познания и морал. Техният опит, новаторски идеи и стремеж към лично професионално усъвършенстване изграждат потенциала на компанията.

- Ангажираност към клиента

Ние ценим своите клиенти и изграждаме с тях партньорски отношения. Стремим се да намерим оптимално решение за клиентите. Ние допринасяме за успехите на нашите партньори и работим така, че те да чувстват  ангажираността на нашите служители към всеки техен индивидуален проект.

- Нашите служители

Хората ни са нашият основен капитал.

- Ние сме елитната строителна дивизия

Екипите на Аргогруп са обучени, оборудвани и готови за най-сложните и специфични строителни обекти. Професионално и отговорно ние изпълняваме мисията си качествено и в срок и това е запазената марка на нашата компания.

- Социална отговорност

Ние сме социално отговорни. Работим с постоянна грижа за обществото и служителите си.

- Мисия

Ние осигуряваме надеждни и ефективни решения в строителството, с което допринасяме за развитието на нашите клиенти. Работим в партньорство с обществото в съответствие с принципите на устойчивото развитие.

- Дейност

Аргогруп Екзакт ООД изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството. Компанията е завършила множество значими обекти в областта на промишленото, общественото и жилищното строителство, както и редица инфраструктурни проекти.

- Промишлено строителство

„Аргогруп Екзакт” ООД е една от водещите в България компании в областта на промишленото строителство.  Компанията е реализирала множество значими индустриални обекти, включително собствена офис сграда с производствено-складова база.

- Обществено строителство

Общественото строителство е широко застъпено в работата на Аргогруп Екзакт ООД. Множество обекти с национално значение, сред които църкви, търговски центрове, хотели и други обществени сгради.

- Жилищно строителство

„Аргогруп Екзакт” ООД е специализирана в  комплексно изграждане на жилищни сгради и селища от затворен тип разположени в  столицата на България и в редица туристически центрове.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright