Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


САНИТАРИЯ

Фирма за САНИТАРИЯ АСЕНОВЦИ ЕООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АСЕНОВЦИ ЕООД

1000 София
жк. Света Троица, бл. 366
факс:
+359 2 931 02 18
GSM:
+359 898 52 37 25
e-mail:
asenovci@abv.bg

www.asenovci.com

За контакти: Любомир Стоянов


Не само можем - правим го...! Проектиране, изграждане, автоматизация и ремонт на всички видове врати: гаражни, промишлени, портални, дворни, пожароустойчиви. Системи за контрол на достъп.
Фирма АСЕНОВЦИ е основана през 1990 година и е вече със седемнадесет годишно присъствие на пазара. Дейността на фирмата е насочена предимно към проектиране, изграждане и автоматизация на гаражни и дворни врати, както и врати за промишлеността. В партньорски взаимоотношения е и с редица фирми при изграждането на системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и системи за защита на стоки. Това дава възможност на фирмата да бъде максимално гъвкава по отношение реализирането на възложените проекти и изцяло удовлетворяване желанията на клиентите.

Основни продукти:

Врати - гаражни, промишлени, портални и дворни, пожароустойчиви, автоматични плъзгащи се врати. Автоматизация чрез бутони, дистанционно управление и RFID карти.

Охранителни ролетки
- ламелни - подходящи за охрана на помещения, при които има пряка възможност за нахлуване през различни входове или прозорци. Използват се предимно когато не е необходимо да има показност към вътрешността на помещенията.
- плетени - предназначени предимно за охрана на витрини. Изключително удобни и практични за използване, когато е необходима показност на вътрешността на помещенията.

Бариери за интензивна употреба - за различни входно-изходни пространства с дължина на рамото 2,4 и 6 метра, управлявани чрез бутони, чрез дистанционно управление, чрез система за контрол на достъп.

Антипаркинг устройства - ръчни и автоматизирани.

Системи за защита на стоки - разработени на базата на най-съвременните RFID технологии гарантиращи тяхната висока надеждност и чувствителност. Използват се за охрана на стоки в магазини за дрехи, бельо, обувки, електроника, аудио и видеокасети, козметика, хранителни продукти, супермаркети и много други, при които достъпът до стоките е свободен. Разработени на базата на най-новите RFID технологии, тези системи осигуряват максимална надеждност при контрола на достъп. Достъпът се осигурява чрез RFID тагове. Позволява различни нива на достъпност, както и задаването на времеви достъп.

Ремонти на всякакъв вид изградени врати: секционни, ролетни, плъзгащи се, пожароустойчиви, подмяна на основни възли и механизми.

Безупречна профилактика. Автоматизация на съществуващи врати.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright