Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


РЕМОНТНИ УСЛУГИ

Фирма за РЕМОНТНИ УСЛУГИ АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД

1186 София
Ул.Патриарх Герман 140
факс:
+359 2 9 730 868
e-mail:
office@argogroup-exact.com

www.argogroup-exact.com

Ръководител: инж. Атанас Апостолов
За контакти: +359 2 9 736 968


Аргогруп Екзакт ООД присъства активно на строителния пазар от 1997 г. През 2003 г. фирмата  промени своята корпоративна идентичност и отбеляза нов етап в развитието си.

Аргогруп Екзакт ООД се управлява от инж. Атанас Апостолов, специалист с повече от двадесет години опит  в строителния сектор.

В Аргогруп Екзакт ООД работят над 600 професионалисти. За периода на своето съществуване компанията е завършила успешно и предала на инвеститорите над 250 обекта с РЗП 400 000 кв.м.

Компанията е сертифицирана по:

ISO 9001:2008 – за управление на качеството

ISO 14001:2004 – за управление на околната среда

OHSAS 18001:2007 – за здравословни и безопасни условия на труд

Нашите ценности

 - Почтеност и коректност

Ние сме верни на нашите водещи принципи: качество, коректност и ефективност. Доверието е в основата на нашите бизнес отношения. “Аргогруп Екзакт” ООД неизменно се свързва с отлично качество на предлаганите услуги, персонална ангажираност към клиента и лоялност.

- Професионализъм

Работим качествено. Хората ни са отлично сработен екип от професионалисти с опит, познания и морал. Техният опит, новаторски идеи и стремеж към лично професионално усъвършенстване изграждат потенциала на компанията.

- Ангажираност към клиента

Ние ценим своите клиенти и изграждаме с тях партньорски отношения. Стремим се да намерим оптимално решение за клиентите. Ние допринасяме за успехите на нашите партньори и работим така, че те да чувстват  ангажираността на нашите служители към всеки техен индивидуален проект.

- Нашите служители

Хората ни са нашият основен капитал.

- Ние сме елитната строителна дивизия

Екипите на Аргогруп са обучени, оборудвани и готови за най-сложните и специфични строителни обекти. Професионално и отговорно ние изпълняваме мисията си качествено и в срок и това е запазената марка на нашата компания.

- Социална отговорност

Ние сме социално отговорни. Работим с постоянна грижа за обществото и служителите си.

- Мисия

Ние осигуряваме надеждни и ефективни решения в строителството, с което допринасяме за развитието на нашите клиенти. Работим в партньорство с обществото в съответствие с принципите на устойчивото развитие.

- Дейност

Аргогруп Екзакт ООД изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството. Компанията е завършила множество значими обекти в областта на промишленото, общественото и жилищното строителство, както и редица инфраструктурни проекти.

- Промишлено строителство

„Аргогруп Екзакт” ООД е една от водещите в България компании в областта на промишленото строителство.  Компанията е реализирала множество значими индустриални обекти, включително собствена офис сграда с производствено-складова база.

- Обществено строителство

Общественото строителство е широко застъпено в работата на Аргогруп Екзакт ООД. Множество обекти с национално значение, сред които църкви, търговски центрове, хотели и други обществени сгради.

- Жилищно строителство

„Аргогруп Екзакт” ООД е специализирана в  комплексно изграждане на жилищни сгради и селища от затворен тип разположени в  столицата на България и в редица туристически центрове.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright