Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ПАСИВНИ СГРАДИ

Фирма за ПАСИВНИ СГРАДИ АСЕНОВЦИ ЕООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АСЕНОВЦИ ЕООД

1000 София
жк. Света Троица, бл. 366
факс:
+359 2 931 02 18
GSM:
+359 898 52 37 25
e-mail:
asenovci@abv.bg

www.asenovci.com

За контакти: Любомир Стоянов


Не само можем - правим го...! Проектиране, изграждане, автоматизация и ремонт на всички видове врати: гаражни, промишлени, портални, дворни, пожароустойчиви. Системи за контрол на достъп.
Фирма АСЕНОВЦИ е основана през 1990 година и е вече със седемнадесет годишно присъствие на пазара. Дейността на фирмата е насочена предимно към проектиране, изграждане и автоматизация на гаражни и дворни врати, както и врати за промишлеността. В партньорски взаимоотношения е и с редица фирми при изграждането на системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и системи за защита на стоки. Това дава възможност на фирмата да бъде максимално гъвкава по отношение реализирането на възложените проекти и изцяло удовлетворяване желанията на клиентите.

Основни продукти:

Врати - гаражни, промишлени, портални и дворни, пожароустойчиви, автоматични плъзгащи се врати. Автоматизация чрез бутони, дистанционно управление и RFID карти.

Охранителни ролетки
- ламелни - подходящи за охрана на помещения, при които има пряка възможност за нахлуване през различни входове или прозорци. Използват се предимно когато не е необходимо да има показност към вътрешността на помещенията.
- плетени - предназначени предимно за охрана на витрини. Изключително удобни и практични за използване, когато е необходима показност на вътрешността на помещенията.

Бариери за интензивна употреба - за различни входно-изходни пространства с дължина на рамото 2,4 и 6 метра, управлявани чрез бутони, чрез дистанционно управление, чрез система за контрол на достъп.

Антипаркинг устройства - ръчни и автоматизирани.

Системи за защита на стоки - разработени на базата на най-съвременните RFID технологии гарантиращи тяхната висока надеждност и чувствителност. Използват се за охрана на стоки в магазини за дрехи, бельо, обувки, електроника, аудио и видеокасети, козметика, хранителни продукти, супермаркети и много други, при които достъпът до стоките е свободен. Разработени на базата на най-новите RFID технологии, тези системи осигуряват максимална надеждност при контрола на достъп. Достъпът се осигурява чрез RFID тагове. Позволява различни нива на достъпност, както и задаването на времеви достъп.

Ремонти на всякакъв вид изградени врати: секционни, ролетни, плъзгащи се, пожароустойчиви, подмяна на основни възли и механизми.

Безупречна профилактика. Автоматизация на съществуващи врати.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright