Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ПАСИВНИ СГРАДИ

Фирма за ПАСИВНИ СГРАДИ АЛТЕК 2000 ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АЛТЕК 2000 ООД

4000 Пловдив
ул. Удроу Уилсън 18 (Домостроителен комбинат)

тел./факс:
+359 32 68 20 25
GSM:
+359 888 575 910
За контакти: Здравко Петров


Фирмата предлага: стъклени витрини и врати, стъкла и обработка, огледала, стъклопакети, автоматични врати, бронирани стъкла, мебели от стъкло, AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.
Фирмата е на пазара от 1995г. и е специализирана в изграждането на вътрешен и външен дизайн от стъкло. Повече от 10 години се занимава с:
Проектиране, производство и монтаж на:
Стъклени витрини и врати; мебели от стъкло,
Стъклени подове; душ кабини,
Хоризонтални плъзгащи стени; автоматични врати,
Бронирани стъкла; парапети,
AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.

Работи с цялата палитра от продукти на световно известната компания Glaverbel - лидер сред производителите на стъкло. Фирмата следи и предлага всички нови технологии и тенденции при работата със стъкло, както и обработка на всички дебелини стъкла и огледала; матиране; закаляване и ламиниране.

Една малка част продуктите, които предлагаме са Stopsol, Sunergy, Planibel G, Planibel Top-N, Stopray, Matelux, Lacobel, Pyrobel,Mirox и орнаментни стъкла. Това са енергоспестяващи продукти, постигащи оптимален светлинен и топлинен комфорт.
AL и PVC дограма, която предлагаме е в съчетание със стъклопакети от К-стъкло.

Pyrobel
Ламинирани огнеупорни стъкла,които в случай на пожар се превръщат в непрозрачен екран,който не пропуска пламъци и снижава или спира напълно предаването на топлина.

Lacobel
Флоатно стъкло - непрозрачно, покрито с висококачествени цветове. Цветова гама: прозрачно; синьо; сиво; зелено; кафяво и др.

Matelux
Едностранно киселинно гравирано стъкло, с по-голяма прозрачност от LACOMAT или пясъчното стъкло. Устойчиво е на замърсяване и лесно за почистване.

Mirox
Най-съвременните огледала, изработвани от Glaverbel се отличават с изключително качество на рефлексия. С новата безоловна технология е постигната много по-голяма дълготрайност на огледалата при използването им както в нормална, така и във влажна среда.

PlanibelTOPN
Нискоемисийно стъкло, което се състои от лист Planibel флоатно стъкло, покрит чрез вакуум едностранно с новото покритие TOP N.

Stopray
Соларният контрол се постига посредством метална обшивка. Тези стъкла са с голяма светлопропускливост и ниска пропускливост на слънчева топлина, което ги прави идеални за всеки тип климат.

Stopsol
Стъклото дава интимност и големи възможности за разнообразие при архитектурните решения.

Stratobel
Ламинираните стъкла могат да бъдат слепвани както с прозрачен, така и с цветен лист PVB.

Sunergy
Величествена външност,висока пропускливост на светлина,ограничаване на отблясъците, оптимално съчетание на соларна и термална защита.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright