Stroiteli.bg
Търсене
Защо продават гара „Пионер”? Недостиг на общински жилища в Русе 50 фирми ще изпълняват проекти за енергийна ефективност на обща стойност 195 млн. лв. WWF: Парламентът дава зелена светлина за окончателното бетониране на Черноморието Откриват новия участък от бул. "Брюксел" към Летище София преглед на всички новини
PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува AquaDrain® HB – дренажът за отводняване на площи с високо натоварване преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ОТОПЛЕНИЕ

Фирма за ОТОПЛЕНИЕ АРТ ДЕКО ЕТ в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРТ ДЕКО ЕТ

1000 София
ул. Граф Игнатиев 44 А
тел.:
+359 2 981 63 03
e-mail:
artdeko@market.bg

www.artdeko.market.bg

За контакти: Стефан Куртев


Фирмата е създадена през 1989 г. Проектира, изработва и монтира камини, барбекюта, бар-плотове и други изделия от мрамор и гранит. Моделите могат да се изберат от каталога на фирмата или да се изработят по проект на клиента. В каталога има над 100 различни модела камини и барбекюта.
- камини с метална горивна камера /български или вносни/ с декоративна облицовка от естествен материал - варовик, мрамор, гранит, дърво, метал.
- класически тип камини с открито огнище, изработено от огнеупорен материал, с декоративна облицовка по избор на клиента.
В зависимост от вида и модела, срокът за изработка е от 20 до 45 дни. Фирмата дава едногодишна гаранция и поема сервизното обслужване.

ЕТ "Арт Деко" произвежда също аксесоари за камина, первази, огради, парапети, легла от ковано желязо, осветителни тела, корнизи, кашпи и други изделия за интериор и екстериор.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright