Stroiteli.bg
Търсене
Защо продават гара „Пионер”? Недостиг на общински жилища в Русе 50 фирми ще изпълняват проекти за енергийна ефективност на обща стойност 195 млн. лв. WWF: Парламентът дава зелена светлина за окончателното бетониране на Черноморието Откриват новия участък от бул. "Брюксел" към Летище София преглед на всички новини
PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува AquaDrain® HB – дренажът за отводняване на площи с високо натоварване преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ОТОПЛЕНИЕ

Фирма за ОТОПЛЕНИЕ АССИСТ ЕООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АССИСТ ЕООД

1331 София
бул. Европа 176 (срещу Техномаркет)
тел.:
+359 2 824 18 20;
+359 2 824 18 21;
+359 2 824 18 22;
+359 2 824 18 23;
+359 2 824 18 24;
единен национален тел. 0700 10 677
факс:
+359 2 925 21 40

www.assist.bg

Ръководител: инж. Дорина Добрева


Производство и монтаж на входни автоматични врати BESAM, гаражни секционни врати RW, автоматика за врати, доставка и монтаж на италиански сенници FABBI, автоматични бариери и паркинг системи.

Ассист е създадена през 2002 г. Предметът на дейност на фирмата включва:
- Производство и монтаж на входни автоматични врати BESAM за хотели и административни сгради (плъзгащи се врати, телескопични, въртящи се врати, летящи едно- и двукрили врати, сгъваеми врати тип "хармоника", обезопасени врати, балансирани, херметични за шокови и хирургични зали).

- Производство и монтаж на гаражни секционни врати Richard Wilcox
Вратите могат да бъдат с произволни размери, имат висок коефицент на топлоизолация, възможност за остъкляване и автоматика с дистанционно управление.

- Доставка и монтаж на италиански сенници FABBI - алуминиева конструкция, импрегнирани платове в над 300 разцветки, регулируем ъгъл за закрепване, дължини до 12 метра на тераса, нестандартни конструкции, задвижване - с манивела или автоматично. Модели: с чупещо се рамо, с вертикално спускане на втора щора, сгъваеми, за балкони, за окачени фасади, за градини и ресторанти.

- Термовъздушни завеси и авангардни нестандартни решения за отопление FRICO
Термовъздушната завеса създава температурна бариера от бърз въздушен поток на входа на всяка сграда. Тази невидима бариера предотвратява енергийни загуби, спира течението и осигурява благоприятен климат във всяка среда. Всички модели са напълни безшумни. В хладилни камери въздушната завеса спира нахлуването на топъл въздух; в хранително вкусовата промишленост спира проникването на насекоми, дим или мръсен въздух и прах.
Шведската фирма FRICO предлага 95 модела термовъздушни завеси - ползващи ел. захранване, на топла вода или изцяло за студен поток въздух.

АССИСТ предлага също и монтаж и сервиз на автоматични бариери и паркинг-системи, както и сервиз и извънгаранционна поддръжка на монтираните продукти.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright