Stroiteli.bg
Търсене
Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ИЗОЛАЦИИ

Фирма за ИЗОЛАЦИИ АЛФАТОН МРАМОР ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АЛФАТОН МРАМОР ООД

1618 София
кв. Павлово, бул. Цар Борис ІІІ 136 Б
тел.:
+359 2 955 96 91, +359 2 955 42 91
факс:
+359 2 955 96 91
e-mail:
office@alfaton.bg

www.alfaton.bg

Ръководител: Антон Николов


AЛФАТОН Мрамор ООД е създадена през 1996 г. като търговска фирма в областта на настилките и облицовките от естествени каменни материали. Фирмата изготвя спесификации, осигурява изработката на детайлите и доставя материалите – мрамор и гранит и варовик за престижни обекти в Гърция, България и Русия.
В началото на 1998 г., фирмата започва развитие на направление “топлоизолации”, поемайки изключителното представителство на топлоизолационните плоскости от стабилизиран експандиран пенополистирен с търговска марка МОНОДУР. Този материал се произвежда по най-съвременна италианска технология, от специална първокласна суровина, в заводите на МОНОСТИР АД – една от първите и най-големи фирми производители на експандиран пенополистирен в Гърция, с над 25 годишна традиция.
На базата на този изключително ефективен топлоизолационен материал, компетентните специалисти на фирмата са разработили широка гама от интегрирани системи за топлоизолация:
Система за външна фасадна топлоизолация; Система за топлоизолация от вътрешната страна на стената; Система с панели АЛФАГКМ за вътрешна топлоизолация; Система АЛФАПАНЕЛ за външна фасадна топлоизолация; Система за фасадна топлоизолация под каменна облицовка; Системи за топлоизолация на подове; Системи за топлоизолация на покриви.
Заедно с материалите и системите с МОНОДУР® ЕПС, Алфатон Мрамор ООД предлага и много други материали за изолация – тръбни топлоизолации, различни видове подпокривни мембрани, подпаркетни подложки, метални керемиди, водосточни системи и др.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright